studio

Budai oldal, 12. Madárcsicsergés, rohangáló mókusok, nyugalom és végtelen kényelem. Az Aeden tényleg az édenben van. Mindössze 5 percre a Széll Kálmán tértől saját parkolóval, tömegközlekedési kapcsolattal és mindenre kiterjedő kényelmi szolgáltatásokkal várunk. A több mint 200 négyzetméteres studioban két szinten, óriási panorámás terasszal és minden igényt kielégító eszközpark szolgálja a kényelmeteket.

A földszinten elhelyezkedő, napfényben úszó Salon a csoportos Reformer Pilates órák helyszíne. Szintén ezen a szinten kapott helyet a Bar névre hallgató különterem, ahol magánórákon, személyes konzultációkon vehetsz részt. Ez a helység kialakítása miatt tökéletesen alkalmas privát találkozók, kissebb rendezvények lebonyolítására is – és ki tudja – talán hamarosan már bruncholhatunk is itt.

Az alsó szinten is minden rólad szól. A Clubban puha szőnyegeken lépdelve éred el az óriási yoga termet, ami mellett egy társalgó, bunkira emlékeztető gyerek kuckó, öltöző és zuhanyzók szolgálják a kényelmed.

szolgáltatások:

privát, ingyenes parkoló

recepció

frissítők, sporteszközök

gyermekkuckó

öltözőszekrények

zuhanyzók

privát terem

terasz

Helyszín:

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/D

Elérhetőség:

Hívásodat az órarend szerinti nyitvartartási időben tudjuk fogadni. Kérjük küldj email-t, hogy a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

Telefonszám: +36 30 103 7666

Email: hello@studioaeden.com